Baasje gezocht

Hier een overzicht van katten die met smart zitten te wachten op een nieuw baasje. Iemand die niet alleen maar "gaat" voor een kitten. Helaas is dat vaak de praktijk, mensen vinden al snel een kat "te oud", en men realiseert zich niet dat een "oudere" kat nog jaren voor heel veel gezelligheid kan zorgen, over en weer!

Mac
Mac

Op 17 juli is Mac bij ons gekomen van Brenda van de Laak van Stichting Zwerfkat Boxtel

Berichtje van Brenda:

Lieve, knappe Mac! Als voormalig zwerver met kattenaids heb je nog niet zoveel geluk gehad in je leven. Je ziet er inmiddels al een stuk beter uit dan toen je bij ons binnen kwam. De goede zorgen doen je goed. Er zijn nu mensen die om je geven en goed voor je zorgen. Afgelopen zondag ben je verhuisd naar Dia van Stichting Kansarme Dieren. Je laat je al aaien en je hebt zelfs al kopjes gegeven.

Het ga je goed lieve Mac, we wensen je het allerbeste! Dat heb je dik verdiend!

Sjors
Sjors

19 mei 2018

Lees hieronder het berichtje van Dia:

Hieronder het verhaal van Sjors: helaas heeft niemand zich gemeld om Sjors een nieuw huisje te geven. We hadden al een poosje contact met de eigenaar van Sjors, ze hebben heel erg hun best gedaan om Sjors goed te behandelen. Ze zijn gestart met de insuline, maar op lange termijn was dit niet te doen. Hij was nog maar een week bij zijn huidige eigenaar toen de diagnose suikerziekte viel. En terug naar zijn oude baas was onmogelijk, er werd een beroep op ons gedaan en ondanks dat het eigenlijk vol, hebben we toch Sjors opgenomen, omdat dit zo verdrietig was voor iedereen.

Welkom Sjors, we gaan goed voor je zorgen. Diabeteskat nummer 10.


Het verhaal van Sjors

Sjors is een lieve gecastreerde kater van bijna 5,5 jaar oud. Hij is altijd netjes gevaccineerd en tot op heden altijd gezond geweest. Het is een aanhankelijke kat die graag bij je komt liggen. Hij heeft altijd binnen geleefd en is het enige huisdier in huis. Na verhuizing viel op dat hij meer is gaan drinken en plassen en na een aantal onderzoeken is gebleken dat Sjors suikerziekte heeft. Helaas is zijn huidige baasje niet in de mogelijkheid om Sjors de zorg te bieden die hij nu nodig heeft.

Daarom proberen zij een nieuw baasje voor Sjors te vinden die deze zorg kan dragen.

tommie
Tommie

Hij een gezonde lieve kater van 9 jaar jong. Hij heeft suikerziekte gehad, maar is genezen. Hij moet wel speciale voer met minder koolhydraten blijven eten dan is het onder controle. Hij wil wel in de groep de baas spelen, zowel naar andere katten als de grote baas. Daarom is het fijn als hij een ervaren baas vind die hem kan corrigeren. Hij kan met andere katten als ze niet te dominant zijn. Hij is graag buiten in de tuin als die afgesloten is. Hij is ingeŽnt, ontwormt en gechipt. Wie komt hem halen? Voor eventuele vragen of als u hem wil bezoeken even bellen naar Dia tel 06-24900533

De historie;
Er is in januari 2017 weer een nieuwe kat in de opvang Tommie. Zijn baasje was ernstig ziek en er werd wanhopig gezocht naar een nieuw huisje voor Tommie.
De familie was niet in staat om hem in huis te nemen Tommie heeft diabetes en vraagt dus tommie speciale zorg. Van de kleindochter kreeg ik een verzoek om Tommie op te vangen en gelukkig hebben we het kunnen regelen voordat opa overleden is.
Ze hebben hem nog gerust kunnen stellen dat zijn lieveling een nieuw thuis had gevonden hij was zo blij.
Het gaat goed met Tommie hij begint al aan de nieuwe situatie te wennen.

 Valid XHTML 1.0 Transitional