Geplaatst

Geplaatst zijn katten die bij ons in de opvang hebben gezeten en nu weer, na een verzorgingsperiode, geplaatst konden worden.

Sam
Sam

12 augustus 2018
Sam is vandaag weer naar huis vertrokken, zijn baasje wou hem graag terug hebben nu hij geen suiker meer heeft. Het gaat je goed lieve Sam.

Lees hieronder Sam's verhaal van Dia.
mei 2018

Er is vorige week weer een nieuwe Diabeteskat in de opvang gekomen nummer 9. Haar naam is Sam ze is 7 jaar oud en erg lief. Haar baasje kon door verschillende omstandigheden niet meer voor haar zorgen. Sam loopt al tussen de andere katten. Het is nog wel een beetje eng, maar ach dat went wel.
Welkom Sam, we gaan goed voor je zorgen.
Sjimmie title=
Sjimmie

Sjimmie is begin december 2017 geplaatst.

Kijk die Sjimmie toch eens bij zijn nieuwe baasje, wat een happy cat. Zijn nieuwe eigenaar schrijft het volgende:

Een berichtje van Erik te Winkel:

Met Sjimmie gaat het erg goed. Hij komt eigenlijk altijd bij me zitten als ik even rustig in de stoel zit en slaapt ook bij mij op bed. Hij heeft zo zijn vaste plekjes waar hij zich soms terugtrekt, maar eigenlijk niet in de krabpaal die jij hebt meegegeven, daar heb ik hem nog niets mee zien doen of in zien liggen. Hij is echt heel gevoelig, als het wat te druk is met de jongens of andere mensen die over de vloer komen is hij weg. Maar bij de jongens of soms bij andere mensen komt hij ook rustig eens even kijken en om aandacht vragen. Erg gezellig met hem.

Lees hieronder het verhaal van Sjimmie.

Sjimmie, een super lieve kater heeft jaren door de buurt gezworven nadat hij was achter gelaten door verhuizen van zijn baasje. Toen ik hier kwam wonen wist hij al gauw waar hij moest zijn voor eten en hulp. Hij leeft nu al weer sinds 2016 lekker warm en veilig in de opvang.

Casper title=
Casper

Casper heeft op 30 augustus 2017 een nieuw huisje gevonden bij hele lieve mensen.

Casper is in april 2016 bij ons gekomen. Hij kwam zo nu en dan eens een hapje bij ons eten en het viel ons op dat hij er slecht uit ging zien. Na een aantal vangpogingen kregen we hem te pakken en hebben we hem naar het dierenasiel in Tiel gebracht. Hij had een flink abces, veel teken en vlooien en hij werd positief getest op kattenaids. In het asiel is hij verzorgd en gecastreerd en vervolgens is hij bij ons in de opvang komen wonen. Casper is een hele lieve en aanhankelijke vent en hij heeft zich snel aangepast aan de andere katten en een rustig hondje. Casper is behalve zijn kattenaidsbesmetting gezond en nog jong. Geschatte leeftijd 6 jaar daarom zoeken we een nieuw huis voor hem. Met wel een voorwaarde hij mag nooit vrij buiten lopen een afgesloten tuin stelt hij wel op prijs.

Noa
Noa

Lieve Noa is via dierenasiel Leerdam in de opvang gekomen ze is besmet met het aids virus. Het is nog een jonge poes en heel erg lief. We hebben zelf geprobeerd haar te herplaatsen maar dat is niet gelukt. Noa gezin Ze is in de zomer van 2016 verhuist naar BuddyCat die vangt op en herplaatst aids besmette katten en in november was het zover ze is verhuist naar lieve mensen die ook al een aids besmette kat in huis hebben . Het ga je goed lieve Noa ik ben erg blij dat het gelukt is en dat je een eigen huisje hebt gekregen. Rechts op de foto Noa met haar nieuwe baasjes.

Denver
Denver

In september vorig jaar (2016) is Denver herplaatst bij een hele lieve vrouw die veel ervaring heeft met katten. Hij heeft voorlopig het rijk alleen en dat vindt hij erg fijn maar wie weet komt er ooit nog een maatje. Zoals je op de foto kan zien gaat het erg goed met Denver de bofkont. Heel veel geluk in je nieuwe huis Denver. Valid XHTML 1.0 Transitional